Nå rätt egenkonsult med Mesh

Med nya tider kommer nya aktörer. Mesh är en medlemsbaserad, snabbväxande sammanslutning av erfarna egenkonsulter. Kompetensen förflyttas allt mer mot rollen som egenföretagare. Vi samlar på ett intelligent sätt landets skarpaste hjärnor i ett och samma hem – Mesh. Vår process definieras av träffsäkerhet, kvalitet och hastighet.

Vänd dig till Mesh när du:

  • Behöver stöd av en ledare på interimsbasis – exempelvis i form av en tillfällig HR-chef, ekonomichef, retailchef eller vd.
  • När du vill hyra in en erfaren konsult för ett specifikt projekt. Mesh egenkonsulter driver transformationsuppdrag, förstudier, analyser, genomlysningar och fusionsprojekt.

Kraften i Mesh - rekommendationsmotorn

När du anlitar Mesh får du tillgång till egenkonsulternas samlade nätverk.

Mesh växer snabbt. Vi utvärderar och handplockar nya konsulter varje dag.

Varje uppdrag du ger Mesh delas med våra medlemmar, vars uppgift är att rekommendera den mest lämpade konsulten ur sitt nätverk.

Rekommendationsmotorn skalar processen. Resultatet blir en snabb, högkvalitativ matchning.

Kontakta oss
kraften i mesh

Vår framtidsvision

Vår vision om framtiden är en arbetsmarknad där både arbetsgivare och arbetstagare agerar enligt nya mönster. Vi tror att ledningsgrupper som vågar vara transparenta med sina utmaningar kommer att få bättre matchningar, snabbare. Vi tror att konsulter som hittar drömuppdrag på drömuppdrag drivs av proaktivitet och samarbete.