Så fungerar The Mesh Community

Chefsnätverket för lärande, nätverkande & affärsdelning


På Mesh brinner vi för att skapa förutsättningar för att varje chefskonsult ska kunna prestera utifrån sin fulla potential i sitt uppdrag. Som egenkonsult har du ett naturligt driv av att dela med dig av din kunskap och snabbt sätta dig in i nya kontexter och utmaningar. Samtidigt behöver vi alla utvecklas, få stöd vid behov och hålla liv i viktiga kunddialoger. Vi vet att det här en utmaning oavsett om man befinner sig i eller är mellan uppdrag. Därför finns chefnätverket The Mesh Community. I vår community ska alla konsulter känna sig trygga i att aldrig behöva uppleva status quo. Med stödet från både Mesh och våra konsultkollegor i samma situation skapar vi de bästa förutsättningarna för att varje egenkonsult ska kunna prestera maximalt.
Välkommen till vår värld. Välkommen till Mesh.

Delningsekonomin – en del av vår affärsmodell

Det som särskiljer Mesh från andra chefsnätverk på marknaden är att du förutom ett fördjupat lärande och nätverkande kan skapa nya intäkter inom Mesh.  Vår affärsmodell bottnar i en delningsekonomi för business-to-business, där du vinner på att öppna en dörr för någon i ditt eget nätverk.

Trots det lyfter många av egenkonsulterna i Mesh att det största utbytet de får av The Mesh Community inte är mätbart i kronor och ören.

En kraftfull rekommendationsmotor

Chefskonsulterna i Mesh har alla sina respektive nätverk av potentiella uppdragsgivare. När en möjlighet dyker upp i någons nätverk introducerar konsulten Mesh till sin kontakt. Som del av Mesh får du förstahandsinformation om nya, kommande uppdrag och har möjlighet att hjälpa din kund att få tillgång till den kompetens de behöver - i rätt tid. 

Kraften att kunna förmedla en hel community, bestående av ledningsgruppens alla funktioner är enorm.  En konsult som förmedlar ett uppdrag på samma företag kan, tack vare sin insyn, skapa synergieffekter för alla parter genom att hjälpa till att hitta rätt person.

"Jag har länge letat efter ett chefsnätverk för interimskonsulter - i The Mesh Community har jag hittat hem."

Citat från en Meshkonsult

Mesh erbjudande 

När du antagits och betalat serviceavgiften blir du en exklusiv del av The Mesh Community. Under ditt communityår erbjuds du förutom våra exklusiva uppdrag även att välja från ett stort urval av lärande och nätverkande aktiviteter.
Vårt löfte är välinvesterad tid. 

 • Mesh Groups
  Du väljer från ett antal inriktningar som blir din arena att växa och skapa affärer. Din grupp leds av en erfaren facilitator och utvecklingen sker tillsammans med egenkonsulter på din nivå.
 • Mesh MeetUps 
  Här träffas vi fysiskt i den större grupper med syftet att affärsmässigt lära av varandra, nätverka och diskutera affärsmöjligheter. 
 • Mesh Webinar
  Exklusiva föreläsningar som ger dig ett försprång som egenkonsult.  
 • Mesh Learn
  Mesh specifika ämnen som syftar till att utveckla din konsultaffär som t ex din pension, rätt försäkring, juridik eller ekonomi.
 • Mesh exklusiva uppdrag
  I Mesh får du access till uppdrag som inte når marknaden, eftersom uppdragen delas mellan våra medlemmar och deras nätverk. 
 • Mesh delningsekonomi
  Vi ger dig den unika möjligheten att hjälpa dina kunder när du själv inte kan - samtidigt som du själv blir skalbar. 
 • Mesh Linkedin 
  I vår slutna LinkedIn grupp når du hela communityns kompetens och kan snabbt få hjälp att lösa en utmaning på ditt uppdrag.

Om Mesh

Mesh är förmodligen Sveriges enda chefsnätverk för interimskonsulter som får bolag i förändring att växa. Vi är det intelligenta konsultbolaget som ger tillväxtbolag access till communityns kollektiva intelligens i ledningsgruppens alla funktioner. I The Mesh Community fokuserar vi på att varje egenkonsult ska prestera som bäst på sitt konsultuppdrag. Vi gör det genom kontinuerligt lärande, nätverkande & affärsdelning som skapar utveckling, trygghet och skalbarhet.