Mesh tipsar: bästa sommarlyssningen!

Äntligen sommar och semester! Det är nu du ska hinna besöka alla fastrar, testa alla glassorter, läsa alla böckerna och lyssna på alla poddarna du inte hunnit med under våren. Men var ska du börja? Läs hela listan där Mesh tipsar om sina favoritpoddar här:

Svante Randlert snackar med Sveriges vassaste chefer med syftet är att inspirera samt ge verktyg och konkreta tips till hur du blir en bättre chef och ledare.
DI Digitals podd som pratar med bolagsbyggare i det digitala näringslivet talar ut om slit, storslagen framgång – och när allt gick snett.
3. HR Talks Podden
Fokuserar på HR frågorna som driver transformation och tillväxt i Sveriges näringsliv. Podden leds av Tommie Cau som intervjuar och samtalar med inbjudna seniora HR-chefer, företagsledare och utvalda experter, som bidrar med olika perspektiv och kompetens till utmaningarna podden lyfter fram
4. Driva Eget-poddarna
Sveriges främsta entreprenörer och experter delar med sig av sina viktigaste insikter och verktyg i Driva Egets tre poddar – Starta Eget-podden, Business Hacks och Ordinary People who do Badass Things
Har du missat att Mesh har blivit med podd? Här kan du lyssna på första avsnittet!
Trevlig lyssning!