Mesh är ett intelligent, träffsäkert sätt att hitta konsultkompetens på chefsnivå.

Världen snurrar snabbt just nu. Stora krafter, som digitaliseringen, ändrar spelplanen för många. Samtidigt rör sig större och större delar av den kompetensen till konsultrollen och livet som egenföretagare. För er som står under tillväxt, utvecklar ett nytt affärsområde eller möter utmaningar kan stöd från rätt, egenkonsult vara helt avgörande för att nå de resultat ni vill.

Den samlade kunskapen

Vår filosofi är tydlig: Inget är så värdefullt som samlad kunskap.

Många av våra kunder använder communityn inom Mesh till att lyfta och bolla specifika utmaningar. Mesh medlemmar har tillsammans erfarenhet från de flesta branscher, faser utmaningar och situationer. Det möjliggör ett generöst kunskapsutbyte.

Vår storlek

Dagligen väljer vi in nya konsulter till Mesh.

Många fler ansöker om medlemskap, men fastnar i vår kvalitetsprocess.

Det är viktigt för oss att aldrig tappa vår spets. Därför handplockas medlemmarna baserat på en rad aspekter, och granskas noggrant. Vi växer snabbt, men kontrollerat. Ju bättre vi känner våra medlemmar, desto snabbare kan vi hitta rätt matchning till er.

kraften i mesh

Konsulternas incitament

Mesh drivs av en klassisk win-win-princip.

Våra konsulter är delaktiga i vår affär, och belönas när de bidrar till att skapa värde för er. Alla medlemmar i Mesh förväntas bidra med nya medlemmar, kunskap, goda råd och affärsmöjligheter.

Medlemmarnas delaktighet i affären skapar en djupare samhörighet inom gruppen – i Mesh hjälps vi åt. Dessutom har alla i Mesh har ett incitament till att tipsa er om rätt person.

Jag tror starkt på att dit bra människor går kommer också fler bra människor. Ofta hör jag om intressanta uppdrag som jag själv inte kan hantera. Då är det bra att kunna tipsa vidare, samt få tips av andra.
Egenkonsult och medlem i Mesh