Kraften i Mesh

Vilken chefkompetens behöver ni i morgon?

Världen snurrar snabbt just nu. Stora krafter, som digitaliseringen, ändrar spelplanen för många. Samtidigt rör sig större och större delar av den kompetensen till konsultrollen och livet som egenföretagare. För er som står under tillväxt, utvecklar ett nytt affärsområde eller möter utmaningar kan stöd från rätt, egenkonsult vara helt avgörande för att nå de resultat ni vill.

Mesh - en kollektiv intelligens

Många av våra kunder använder communityn inom Mesh till att lyfta och bolla specifika utmaningar. Eftersom Mesh konsulter tillsammans  har erfarenhet från de flesta branscher, faser utmaningar och situationer. Det möjliggör ett generöst kunskapsutbyte och ett lärande för morgondagens utmaningar. Ensam är inte stark. Vår syn på kvalitet


Mesh är idag förmodligen Sveriges enda nätverk för egenkonsulter. Efterfrågan är stor och konsekvensen är att vi idag är landets snabbast växande chefscommunity.
Många fler ansöker om att bli en del av oss, men fastnar i vår kvalitetsprocess.

Det är viktigt för oss att aldrig tappa vår spets. Därför handplockas egenkonsulter baserat på en rad aspekter, och granskas noggrant. Vi växer snabbt, men kontrollerat. Ju bättre vi känner våra Meshkonsulter, desto snabbare kan vi hitta rätt matchning till er.

Vi tror på kraften av att dela

Mesh delningsekonomi

Våra konsulter är aktiva i när ett ni har behov, och belönas när de bidrar till att skapa värde för er. Alla konsulter i Mesh förväntas bidra genom att bidra med fler konsulter men också med lärande, nätverkande och affärsmöjligheter.

Konsulternas delaktighet i affären skapar en djupare samhörighet inom gruppen – i Mesh hjälps vi åt. Dessutom har alla konsulter i Mesh ett incitament till att rekommendera er om rätt person.

"Jag tror starkt på att dit bra människor går kommer också fler bra människor. Ofta hör jag om intressanta uppdrag som jag själv inte kan hantera. Då är det bra att kunna rekommendera vidare, samt få tips av andra."

Egenkonsult och medlem i Mesh

Mesh Sunday Reads

Vill du få trendspaningar om den globala arbetsmarknaden, soloprenörskap och framtidens seniora kompetens? Prenumerera på Mesh Sunday Reads.