Interim Affärsområdeschef

Att anlita en interim affärsområdeschef

Avdelningschef, divisionschef, enhetschef eller affärsenhetschef? Kärt barn har många namn. Söker ni en effektiv och snabb lösning för att fylla tjänsten som operativ chef med personalansvar och ekonomisk driftighet har Mesh interim lösningen för er.

Tillfällig affärsområdeschef

Som affärsområdeschef ligger fokus i att vara en bra ledare. Har ni ett team som saknar coachande ledarskap är en interim affärsområdeschef helt rätt väg att gå. Här ligger tillväxtresan till grund för förändring. En person med god ledarkunskap som kan engagera och motivera spelar stor roll på arbetsplatsen för att utveckla er organisation framåt.

När är det smart att hyra in en interim affärsområdeschef?

Saknas det struktur och coaching? Behöver ni en erfaren person att sköta rodret för att lyckas driva och leda organisationen i rätt riktning, gärna så snart som möjligt?

En interim affärsområdeschef besitter mycket god ledarkunskap och förmåga att inspirera medarbetarna, är erfaren och redo att kliva in hos er med kort varsel. Typiska uppgifter är att fördela arbetsuppgifter, ansvara för budget och med ekonomisk driftighet och systemvana leda ett team framåt. Söker ni någon som kan lägga fokus på det operativa ledningsarbetet och snabbt vara på plats för att förvalta och utveckla organisationen - Hos Mesh finns det många som gärna tar sig an uppgiften som er affärsområdeschef med en gång.

Hur går det till när jag anlitar en interim affärsområdeschef av Mesh?

När du går via Mesh Interim formulerar vi ett behov tillsammans med dig som vi sedan skickar ut i vårt nätverk av duktiga interimschefer. På Mesh skapar vi aldrig några annonser, tvärtom blir vi rekommenderade förslag från våra befintliga konsulter. Skulle er interima affärsområdeschef inte finnas som medlem i vårat community finns det garanterat någon som kan passa er bland kontakterna till en ansluten HR-chef, Interim CIO eller CTO.

Innan ni träffar några kandidater ser vi till att kvalitetssäkra och intervjua de som rekommenderats så att endast de bäst lämpade presenteras för er. Känns allt bra anlitar ni er nya interima affärsområdeschef inom ett fåtal arbetsdagar och först då inleds vår affär. Det finns alltså ingen rekryteringskostnad från Mesh och därmed ingen ekonomisk risk.

Vilka är de interima affärsområdescheferna i Mesh Community?

När du väljer att anlita en interim affärsområdeschef via Mesh är du garanterad en kollega som är kvalitativ att ta sig an ert bolag. För att vara med i Mesh Community krävs erfarenhet, endast de med rekommendationer från minst en tidigare uppdragsgivare har möjlighet att ansöka om medlemskap vilket gör Mesh Community till en stark och högst erfaren konsultbas.

Till skillnad från en IT konsult eller en interim CFO besitter inte affärsområdeschefen en nischad sakkunskap i samma utsträckning. I Mesh Community finns ett nätverk av erfarna interimschefer, som är vana att arbeta med supply chain och samarbeta med ex. en interim marknadschef eller inköpschef. Det här gör Mesh Community till en enorm kunskapsbank för konsulter att mötas, ställa frågor och utvecklas av varandra. Mesh har skapat ett hem för interimschefer på hög nivå, ni kan inte få något annat än en högst kvalificerad och erfaren person till er nya affärsområdeschef.

Kontakta oss idag

Mesh är en starkt, tät och transparent community bestående av landets mest kompetenta och meriterade interimschefer. Vi är Sveriges enda chefsnätverk för interimschefer som bygger på lärande, nätverkande och affärsdelning - allt för att addera värde till den privata och offentliga sektorn under förändring.