Community activities

På agendan


"Community learning"
Mesh MeetUp i oktober

I höstens första MeetUp tar vi in Mesh Group Leaders för ett erfarenhetsutbyte mellan grupperna. Vi byter tankar, lär av andra grupper och workshopar tillsammans med några av Mesh Group Leaders.

Datum
Malmö: 6 oktober
Göteborg: 7 oktober
Stockholm: 14 oktober


Anmälan öppnar inom kort

"Stay Relevant"
Mesh Learn i november

Mesh brinner för att skapa förutsättningar för att du som interim- eller projektkonsult, ska kunna prestera som bäst. Här plockar vi upp det senaste du behöver ha koll på för att vara relevant.

Datum
Fredag 25 november

Anmälan öppnar inom kort

"Community learning"
Mesh MeetUp i december

I årets sista fysiska träff summerar vi året, blickar framåt och workshopar tillsammans kring kundperspektivet. Hur skapar vi fler möjligheter hos kunder som vi redan har i Mesh och utanför.

Datum
Malmö: 1 december
Göteborg: 2 december
Stockholm: 8-9 december

Anmälan öppnar inom kort

The Mesh community activities 

Communityn samlas ofta för att nätverka, samskapa och lära på någon av våra fysiska chefsmöten eller digitala koncept med inspirerande talare. I varje möte tar vi tillvara tillfället för att diskutera affärsmöjligheter där vi kan hjälpa din kund.
 Som exklusiv betalande Meshkonsult har du förmånen att ingå i en av våra Mesh Groups. Här djupdyker vi i olika  konsultutvecklande ämnen i tvärfunktionella grupper som leds av en erfaren Group leader. Du finner alla grupper nedan. Inom varje område hittar du också våra Mesh Group Leaders som kommer att leda gruppen mot ett djupare lärande och nätverkande. 

 

Vilken Mesh Group vill du tillhöra?