Community activities

Communityn samlas ofta för att nätverka, samskapa och lära på någon av våra fysiska eller digitala träffar med inspirerande talare.
 Som exklusiv betalande Meshmeldem har du förmånen att ingå i en av våra
Mesh Groups. Här djupdyker vi i olika  konsultutvecklande ämnen i tvärfunktionella grupper som leds av en erfaren Group leader. 

Mesh Interims kalender


Webinar - Främja hälsa och välmående med friskfaktorer

Vi vet alla hur viktigt det är att må bra och värna sin hälsa både när man leder sig själv och andra. Ofta är det lättare sagt än gjort mitt i livet när annat kommer mellan och mycket är både bråttom och viktigt.

I denna föreläsning tar Paula och Mats avstamp i sin bok "Från riskfokus till Friskfokus” och ger inspiration och idéer om vilka Friskfaktorer som kan hjälpa dig. De brinner för att skapa nya sätt att främja ett friskare liv och göra det lätt att göra rätt i hälsa, där beteendeinsikter leder till en bredare och mer uppbyggande tillämpning av hälsa i praktiken.

DatumFredag 21 april

Tid: 08.00-09.00
Plats:
Online

Mesh Group -

Andra träffen 2023

Vi erbjuder ett flertal grupper med olika intressanta inriktningar. Du väljer vilken grupp du vill tillhöra utifrån dina egna utvecklingsmål.

Stäm av med din gruppledare vilket datum ni kör.

Fredag 5 maj: 08.30-10.30 

eller
Fredag 12 maj: 
08.30-10.30 

Mesh MeetUp - Maj

Save the date 

Mer information kommer inom kort.


Övriga Sverige: Tisdag 23 maj
Göteborg: 
Torsdag 25 maj  

Stockholm: Fredag 26 maj

Webinar - Juni

Save the date 

Mer information kommer inom kort.


DatumFredag 16 juni
Tid: 
08.00-09.00
Plats:
 
Online


Mesh Interims aktivitetskalender

Mesh Groups
Vi erbjuder ett flertal grupper med olika intressanta inriktningar. Du väljer vilken grupp du vill tillhöra urifrån dina egna utvecklingsmål. Grupperna leds av en erfaren facilitator och utvecklingen sker tillsammans med interimskonsulter på din nivå. Fyra träffar per år.

Mesh MeetUps 
Här träffas vi i större grupper med syftet att affärsmässigt lära av varandra, nätverka och diskutera affärsmöjligheter. Fyra MeetUps per år.

Mesh Webinar
Exklusiva föreläsningar som ger dig ett försprång som egenkonsult. Det kan t ex röra 
din pension, försäkring, juridik eller ekonomi. Vi har även kortare föreläsningar som våra medlemmar håller i. Vi arrangerar 5-7 webinars per år.

Mesh Ambassadörslunch

Vi bjuder in de medlemmar som på ett eller annat sätt bidragit till affärsmöjligheter för Mesh Interim och därmed fått del av vår delningsekonomi. Två till tre luncher per år.