My Mesh Community

Välkommen till My Mesh Community

Dela med dig av ett affärsförslag

Visst händer det att du får frågan om uppdrag som du själv inte kan ta men vill hjälpa din kund att lösa sitt behov?

The Mesh Community bygger på att dela och genom att hjälpa kunder att hitta rätt konsult växer vi bolag och varandra. Communityn är din förlängda arm som stärker dig och dina kunder.


DELA MED DIG HÄR

Rekommendera en konsult

Som egen konsult har man generellt sätt byggt upp ett fantastiskt kontaktnät av andra duktiga konsulter. Dessa vill The Mesh Community samla i en tät, sluten struktur som bygger på lärande, nätverkande och affärsdelning. 

Har du en konsutkollega att rekommendera?
Gör det här.


REKOMMENDERA HÄR

Rekommendera till ett uppdrag

Mesh tror på att du som konsult sitter på en oerhört insikt när det kommer till matchning. Därför vill vi genom dig få access till ditt fantastiska nätverk av konsulter, som kan hjälpa kunder att växa. 

Har du en konsultkollega att rekommendera för ett specifikt affärsuppdrag i Mesh? Gör det här.


REKOMMENDERA TILL ETT UPPDRAG

The Mesh community activities 

Communityn samlas ofta för att nätverka, samskapa och lära på någon av våra fysiska chefsmöten eller digitala koncept med inspirerande talare. I varje möte tar vi tillvara tillfället för att diskutera affärsmöjligheter där vi kan hjälpa din kund.
 Som exklusiv betalande Meshkonsult har du förmånen att ingå i en av våra Mesh Groups. Här djupdyker vi i olika  konsultutvecklande ämnen i tvärfunktionella grupper som leds av en erfaren Group leader. Du finner alla grupper nedan och här gör du även ditt val.

 

Vilken Mesh Group vill du tillhöra?