Anlita interimskonsult

En interimskonsult ifrån Mesh hjälper dig utföra projektet

Att driva projekt internt kan vara en framgång, men allt för ofta hopar sig problemen. Tiden är som bekant en bristvara nästan överallt och att belasta en redan slimmad organisation är sällan en lyckad lösning. Ofta saknas också rätt kompetens att faktiskt driva projektet. För att nyttja den specialistkompetens som finns i företaget och stötta individer, grupper och organisationer i projektarbete är det klokt att anlita en interimskonsult som driver projektarbetet. Hos Mesh Interim hittar du interimskonsulter för organisationens alla avdelningar som ex HR, ekonomi eller marknad.

Välkommen till oss. Välkommen till Mesh.


Anlita en interimskonsult från Mesh

Vi hjälper dig att anlita

rätt interimskonsult

Frida Skoogh

-Sales Operations Manager

mesh interim-

Majoriteten av alla de uppdrag som förmedlas inom Interim Management idag görs direkt mellan interimskonsulten och företag eller via konsulternas nätverk.


Mesh erbjuder

Mesh ansökningsprocess

Effektiv, trygg och stabil lösning

Alla Mesh interimskonsulter är rekommenderade av tidigare arbetsgivare samt kvalitetssäkrade av Mesh. Vi tror på kraften av att dela kunskap och erfarenhet med varandra liksom nätverk. Interim Management på Mesh vis är en effektiv, trygg och stabil lösning för att säkerställa goda resultat.

bästa interimscheferna

Erfarna egenföretagare

Alla interimskonsulter i Mesh har valt att lämna en traditionell anställning för att addera värde till företag via sin egen konsultverksamhet. Viljan att nyttja sina erfarenheter från näringslivet och dela dem med fler är drivkraften vilket syns när komplexa och tuffa förändringar ska till i uppdragen.

Fördelarna med Mesh

Den breda erfarenheten som interimskonsulterna hos Mesh besitter är en enorm styrka. De har själva stor erfarenhet och många har haft olika roller, beställt projekt, lett projekt, varit med om både framgångsrika och kraschade projekt och kan därmed förstå vilken typ av data som behöver inhämtas - analyseras och implementeras. 

Hur hyr man en konsult via Mesh?

Kontakta oss via telefon, mail eller genom att fylla i vårt kontaktformulär.

Hur kommer jag i kontakt med konsulterna?

Fyll i vårt kontaktformulär för att ta första steget mot att bli matchad med rätt konsult.

Kostar det att publicera en förfrågan hos Mesh?

Ni betalar först när konsulten är på plats hos er och börjar debitera timmar. Allt arbeta dessförinnan ingår i Mesh service för att hitta rätt konsult för ert uppdrag. Kontakta oss gärna för att veta mer om vår prismodell. 

Vilka är de vanligaste rollerna konsulterna har?

I Mesh finns alla ledningsgruppens funktioner respresenterade. Konsulterna med erfarenhet av roller som VD, CFO, HR, CMO, Försäljningschef, Supply Chain är till viss mån mer företakommande 

Finns Mesh i hela landet?

Ja! Däremot har vi fler konsulter i de större städerna som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Gävle. Nästan alltid finner vi rätt kandidat via Mesh-konsulternas egna nätverk, även i mindre orter. 

Vad är skillnaden med Mesh?

Mesh mål är att på ett intelligent sätt koppla samman chefskonsulter med bolag i förändring. Intelligensen ligger i den chefscommunity vi samlat, bestående av ledningsgruppens alla funktioner. Men vi går längre än så. Vi vet att vara konsult idag är komplext vilket ställer ännu högre krav på lärande, nätverkande och stöd för att kunna maximera värdet till en kund. Därför fokuserar Mesh på kontinuerlig kompetensutveckling och att kollektivt lösa utmaningar, för att konsulten ska fungera som bäst i sitt uppdrag hos er. 

Vill du anlita en erfaren interimskonsult?