Anlita interimschef

Interim Management

Att arbeta med specifik kompetens vid en given tidpunkt har visat sig vara en stor framgång och därför har Interim management växt sig så stort. En interimchef är en effektiv lösning som säkrar att din verksamhet har den kompetens ni behöver, utan att kompromissa på kvalitén. I Mesh har vi skapat ett hem för interimskonsulter på chefsnivå där lärande och nätverkande står i fokus för att maximera resultatet för er organisation. Ta hjälp av Mesh interims unika nätverk när du ska anlita din nästa interimschef.
Välkommen till oss. Välkommen till Mesh.


Anlita en interimschef

Ta hjälp av kraften i Mesh

för att anlita rätt interimschef

petra selenius

-marknadschef

mesh interim-

Med Mesh Interim finner du inte bara en konsult - här hittar du ledningsgruppens alla funktioner.


Mesh erbjuder

Mesh ansökningsprocess

Effektiv, trygg och stabil lösning

Alla konsulter är rekommenderade av tidigare arbetsgivare samt kvalitetssäkrade av Mesh. Vi tror på kraften av att dela kunskap och erfarenhet med varandra liksom nätverk. Interim Management på Mesh vis är en effektiv, trygg och stabil lösning för att säkerställa goda resultat.

bästa interimscheferna

Erfarna egenföretagare

Alla konsulter i Mesh har valt att lämna en traditionell anställning för att addera värde till företag via sin egen konsultverksamhet. Viljan att nyttja sina erfarenheter från näringslivet och dela dem med fler är drivkraften vilket syns när komplexa och tuffa förändringar ska till i uppdragen.

Representerar ledningsgruppen

Gemensamt för de interimschefer som ansluter sig till Mesh är att de alla har en gedigen erfarenhet av ledarpositioner. Ledningsgruppens alla funktioner finns representerade här såsom HR-chefer, ekonomichefer, it-chefer, sälj- & marknadschefer samt vd / CFO. 

Hur hyr man en konsult via Mesh?

Kontakta oss via telefon, mail eller genom att fylla i vårt kontaktformulär.

Hur kommer jag i kontakt med konsulterna?

Fyll i vårt kontaktformulär för att ta första steget mot att bli matchad med rätt konsult.

Kostar det att publicera en förfrågan hos Mesh?

Ni betalar först när konsulten är på plats hos er och börjar debitera timmar. Allt arbeta dessförinnan ingår i Mesh service för att hitta rätt konsult för ert uppdrag. Kontakta oss gärna för att veta mer om vår prismodell. 

Vilka är de vanligaste rollerna konsulterna har?

I Mesh finns alla ledningsgruppens funktioner respresenterade. Konsulterna med erfarenhet av roller som VD, CFO, HR, CMO, Försäljningschef, Supply Chain är till viss mån mer företakommande 

Finns Mesh i hela landet?

Ja! Däremot har vi fler konsulter i de större städerna som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Gävle. Nästan alltid finner vi rätt kandidat via Mesh-konsulternas egna nätverk, även i mindre orter. 

Vad är skillnaden med Mesh?

Mesh mål är att på ett intelligent sätt koppla samman chefskonsulter med bolag i förändring. Intelligensen ligger i den chefscommunity vi samlat, bestående av ledningsgruppens alla funktioner. Men vi går längre än så. Vi vet att vara konsult idag är komplext vilket ställer ännu högre krav på lärande, nätverkande och stöd för att kunna maximera värdet till en kund. Därför fokuserar Mesh på kontinuerlig kompetensutveckling och att kollektivt lösa utmaningar, för att konsulten ska fungera som bäst i sitt uppdrag hos er. 

Vill du anlita en erfaren interimschef?