Anlita en egenkonsult

Interimschef eller interimskonsult?

Våra interimskonsulter representerar ledningsgruppens samtliga roller. 

Vår process är effektiv, träffsäker och kvalitativ. När du skickar en förfrågan till Mesh delas uppdraget bland våra handplockade interimskonsulter. Sedan skalas processen snabbt. Via Mesh rekommendationsmotor delas uppdraget till relevanta konsulter i konsulternas respektive nätverk. Ni når ut både brett och spetsigt utan att gå ut med publik annons, då uppdraget bara delas i vår community. Därefter kvalitetsgranskar Mesh alla konsulter innan vi presenterar dem för er.

Ledare på interimsbasis är ett modernt och snabbt sätt att växa

Mesh kopplar samman tillväxtbolag i behov av ledare på interimsbasis med communityns medlemmar. Gemensamt för de interimschefer som ansluter sig till Mesh är att de alla har en gedigen erfarenhet av ledningsgruppsarbete. I Mesh har vi samlat alla dessa funktioner såsom HR-chefer, ekonomichefer, it-chefer och vd:ar. Mesh matchar även interimskonsulter med företag i behov av en erfaren konsult för ett specifikt projekt. Våra medlemmar driver bland annat transformationsuppdrag, förstudier, analyser, genomlysningar och fusionsprojekt där Mesh för er samman med rätt konsult.

Hur hyr man en konsult via Mesh?

Kontakta oss via telefon, mail eller genom att fylla i vårt kontaktformulär.

Hur kommer jag i kontakt med konsulterna?

Fyll i vårt kontaktformulär för att ta första steget mot att bli matchad med rätt konsult.

Kostar det att publicera en förfrågan hos Mesh?

Ni betalar först när konsulten är på plats hos er och börjar debitera timmar. Allt arbeta dessförinnan ingår i Mesh service för att hitta rätt konsult för ert uppdrag. Kontakta oss gärna för att veta mer om vår prismodell. 

Vilka är de vanligaste rollerna konsulterna har?

I Mesh finns alla ledningsgruppens funktioner respresenterade. Konsulterna med erfarenhet av roller som VD, CFO, HR, CMO, Försäljningschef, Supply Chain är till viss mån mer företakommande 

Finns Mesh i hela landet?

Ja! Däremot har vi fler konsulter i de större städerna som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Gävle. Nästan alltid finner vi rätt kandidat via Mesh-konsulternas egna nätverk, även i mindre orter. 

Vad är skillnaden med Mesh?

Mesh mål är att på ett intelligent sätt koppla samman chefskonsulter med bolag i förändring. Intelligensen ligger i den chefscommunity vi samlat, bestående av ledningsgruppens alla funktioner. Men vi går längre än så. Vi vet att vara konsult idag är komplext vilket ställer ännu högre krav på lärande, nätverkande och stöd för att kunna maximera värdet till en kund. Därför fokuserar Mesh på kontinuerlig kompetensutveckling och att kollektivt lösa utmaningar, för att konsulten ska fungera som bäst i sitt uppdrag hos er. 

"Vad i din organisation kan bara människor göra? Och hur ser du till att vara bäst på det över tid? Där har du en hållbar ingång i tillväxtdriven digitalisering."

Interimskonsult och medlem i Mesh

Mesh Sunday Reads

Är du intresserad av att utveckla ditt ledarskap och er organisation. Vill du få spaningar om den globala arbetsmarknaden och framtidens chefskompetens? Prenumerera på vårt månadsmagasin Mesh Sunday Reads

Insert Content Template or Symbol