Aktuella uppdrag hos Mesh

Just nu finns följande interimsuppdrag

Här finner du de exklusiva interimsuppdrag som finns tillgängliga för dig som är medlem i Mesh community och för dig som som blivit rekommenderad för ett specifikt uppdrag. 

Är uppdraget inget för dig? Som betalande medlem i Mesh Interim Community kan du tipsa oss om en lämplig kandidat, blir denne tillsatt på uppdraget får du möjligheten att fakturera oss upp till 50 000 kr, beroende på uppdragets omfattning.

Allt du behöver göra är att tipsa oss. Mesh säkerställer alltid att konsulten är rätt för uppdraget och att kunden blir nöjd med leveransen. Läs mer om vår delningsekonomi

Har du blivit rekommenderad? 

Om du blivit rekommenderad ber vi dig att välja det aktuella uppdraget och ansök direkt om du anser dig vara relevant samt matchar kriterierna.

Är du redan medlem i Mesh Interim?

Mesh Interims medlemmar kan alltid ansöka till våra aktuella uppdrag. Ansök och svara på de specifika frågorna, en unik chans att kommunicera direkt med din potentiella framtida uppdragsgivare.

Var relevant! 

Vi rekommenderar att svara på de specifika frågorna relaterade till uppdraget. En möjlighet att enkelt och tydligt presentera dig själv och varför just du passar för uppdraget. 

Då Mesh Interim Community består av konsulter som är rekommenderade, utvalda och med goda kundreferenser kan vi inte nog poängtera vikten en väl genomarbetad ansökan. Vi har en bekräftat hög relevans och kvalitet på de konsulter som presenteras;  detaljer i din beskrivning kan vara avgörande för kundens beslut.

Kraften i Mesh Interim är att vi tillsammans rekommenderar och skapar möjligheter för varandra.